Mærsk Tangier. Foto: Mærsk Tankers

Klaveness og Mærsk Tankers inngår digitalt partnerskap

Skal samarbeide om å utvikle smarte digitale løsninger.

Publisert

Klaveness Digital og Mærsk Tankers inngår et digitalt samarbeid.

Det opplyser Klaveness i en pressemelding torsdag.

– Vi har noen av industriens største datasett for tankere sine reiser. Ved å inngå partnerskap med Klaveness får vi samarbeide med et likesinnet, digitalfokusert selskap, sier digitalsjef i Mærsk Tankers, Peter Schrøder i pressemeldingen.

Klaveness Digital har utviklet en skybasert plattform for lagring, prosessering og eksport av operasjonell shippingdata til applikasjoner og brukere.

– Ved å bruke plattformen får vi våre løsninger raskere til markedet, sier Schrøder og påpeker at samarbeide er kostnadseffektiv for begge parter da utviklingskostnader knyttet til plattformen vil deles.

Klaveness Digital har i tre og et halv år utviklet plattformen som skal gi grunnlag for datadrevne beslutninger, digitale løsninger- og tjenester.

– Vi tror at dette strategiske partnerskapet med Mærsk Tankers vil akselerere utviklingen av smarte digitale løsninger for shippingindustrien. Gjennomsiktighet og samarbeid er nøkkelen til fremtiden i vår industri, og dette partnerskapet viser at vi jobber mot samme mål, sier toppsjef i Klaveness Digital, Aleksander Stensby.

Del på
facebooktwitterlinkedinemail