Bemanningsselskapet Level Offshore ble lansert våren 2018, og har siden opplevd økt aktivitet i markedet.

Derfor skal de ansette opptil 30 personer i faste stillinger, og utvide med en avdeling i Aberdeen, skriver selskapet i en melding.

Sesongkontrakter

Level Offshore er et samarbeidsprosjekt mellom DeepOcean og Level Personal. Bemanningsselskapet leier ut personell til offshore- og shippingbransjen.

Haugesund-selskapet har per i dag mellom 30 og 40 offshorearbeidere ute på oppdrag. De fleste på sesongkontrakter.

Nå som pilene ser ut til å peke i riktig retning, har de besluttet å ansett til faste stillinger, ifølge Level Offshore.

I begynnelsen av 2018 ble Karl Magnus Minge (t.h.) hentet inn som daglig leder, og 1. mai startet Svein Erik Pedersen (t.v) og John Emil Hauge (i midten), som begge har lang erfaring fra dette markedet. Det siste tilskuddet er Michele Demay, som skal styre Aberdeen-kontoret. Foto: Level Offshore

– Flere hundre søkere

I meldingen uttaler Svein Erik Pedersen i Level Offshore at de i løpet av de første ukene av selskapets eksistens har registrert flere hundre søkere.

– Vi får i gjennomsnitt 10 nye hver dag. Det kommer nok bare til å eskalere i tiden fremover, sier Pedersen.

1. juli skal den nye avdelingen i Aberdeen være operativ. Her blir selskapets nyeste tilskudd, Michele Demay, sjefen.

– Begrenset tilgang på norsk personell

I meldingen forsvarer daglig leder valget.

– Dette er en internasjonal bransje, og når det gjelder enkelte stillinger er det begrenset tilgang på norsk personell. Derfor må vi ut og hente spesialister i andre deler av verden, sier Karl Magnus Minge.

DeepOcean, Level Group og Trygve Seglem er hovedaksjonærer i selskapet.