Lime Rock Partners, Nabors Industries og Fourclover Aps (et selskap kontrollert av Reelweels styreleder Jørgen Peter Rasmussen og styremedlem John L. Thorogood) investerer 35 millioner kroner i Reelwell.

REELWELL AS

  • Grunnlagt i 2004
  • Har kontor på Sola i Rogaland
  • 14 ansatte
  • Eies av Limerock (35 prosent) og ansatte (65 prosent)

Ifølge administrerende direktør i Reelwell, Geir Egil Olsen, skal midlene brukes til utvikling og kommersialisering av Powerpipe, en løsning som brukes for å modifisere standard borerør for overføring av data og elektrisk kraft mellom overflaten og ned i borehullet.

– Dette er en viktig dag for selskapet. Reelwell har nå finansiering og støtte i et sterkt eierskap til å ta Powerpipe ut på markedet. Powerpipe vil lette automatisering av boreprosessen, redusere kostnadene for nedihullsverktøy, og åpner en verden av nye muligheter, sier Jørgen P. Rasmussen i en pressemelding.

– Reelwells lille team av innovative ingeniører har skapt en praktisk og kostnadseffektiv løsning. Dette kan ha en betydelig innvirkning på hvordan boreprosessen vil utvikle seg, sier Trevor Burgess, daglig leder i Limerock.