Skandi Foula. Foto: DOF

Skandi Foula har fått en 60 dagers kontrakt med oppstart i mai eller juni i forbindelse med en borekampanje for en britisk operatør.

Skandi Rona. Foto: DOF

Skandi Rona har fått en 120 dagers kontrakt med oppstart i april på to brønner for en britisk operatør. Det medfølger også opsjoner på 15 måneder, ifølge en børsmelding.

Skandi Feistein. Foto: DOF

Skandi Feistein har fått kontrakter med to britiske operatører for å støtte borearbeid på fire brønner. Kontrakten har en varighet på 180 dager, med oppstart i april. I tillegg er det opsjoner på ytterligere fem brønner.

DOF og Nexen har i tillegg fått en rammeavtale for ankerhåndteringsfartøy for støttearbeid på COSL Pioner. Rammeavtalen har en varighet på 18 måneder og inkluderer mellom fire og seks fartøy.

Skandi Saigon. Foto: DOF

Skandi Saigon er kalt ut på en 45-dagers jobb i Middelhavet i forbindelse med en eksisterende rammeavtale med Saipem med oppstart i april.

Skandi Neptune. Foto: DOF

Skandi Neptune skal i tredje kvartal i år delta i avvikling i Nordsjøen.

Skandi Constructor. Foto: DOF

Geosund og Skandi Constructor har fått korttidskontrakter i andre kvartal i år, med opsjoner.

DOF har også fått fireårig global rammeavtale som omfatter undersøkelse og posisjoneringstjenester for tredjeparts fartøy.

Skandi Commander. Foto: DOF

Rett over klokken 11 i dag melder selskapet at Norskan Offshore og DOF Subsea Brazil har fått kontrakt på skipene Skandi Commander og et ROV. Selskapene opplyser i børsmeldingen at kontrakten er i Brasil, og har en varighet på 150 dager med oppstart denne måneden.