– Hva går jobben din ut på?

– Jeg er ansatt i Aker Solutions, der jeg har gått i lære som industrimekaniker, og siden blitt. Jeg har snart vært i Aker Solutions i fem år som testoperatør. Jobben består av testing av «Subsea» utstyr som XMT og Work Over Systems, der vi tester hydrauliske systemer med opp til over hundre rør/linjer. Vi tester også disse systemene via «data», også kalt PCS, som simulerer kjøring fra plattform til produktet som skal stå eller opereres på havbunn.

– Hva er det beste med jobben din?

– Det jeg liker best med jobben er at det er store systemer med variasjon mellom produktene, og at jeg får jobbe med dyrt og nytt teknologisk utstyr.  Jeg har fått og får gode muligheter til å utvikle meg faglig, og blir støttet med videreutdanning, noe som jeg nå gjør på teknisk fagskole innenfor maskinteknikk på deltid på nett.

– Hvordan tror du jobben din ser ut om 10 år?

– Jeg tror og håper bedriften følger med i tiden, noe som de gjør uttrykk for. Vi har vunnet mye av kontraktene den siste tiden, noe som er veldig bra i disse tider. Men jeg tror vi må satse beinhardt på grønn teknologi, noe vi har begynt å gjøre. Jeg håper jeg kan være med å påvirke enda mer i framtiden, og være med på forandringene vi og resten av verden må gjøre.

Her kan se andre som har vært med i serien #minjobbsysla:

– Jeg trives godt i industrien, og håper å kunne fortsette

– Det beste med jobben er det fantastiske miljøet her ute

– Jeg er glad for å føre familieselskapet videre

– Om ti år håper jeg at vi leverer olje og gass ut i verden som aldri før

Instagram logo
#minjobbsysla

#minjobbsysla er Sysla sin jobbserie på Instagram. Om du vil være med, sender du svar på de tre spørsmålene, samt navn, arbeidstittel, alder og selskapet du jobber for til redaksjonen@sysla.no. Legg også ved et horisontalt bilde av deg selv i en jobbsituasjon.

Minjobb image