Siden 2015 har ConocoPhillips nominert og hedret leverandører verden over som har påvirket selskapets virksomhet positivt.

Det er utdeltt priser i to kategorier som reflekterer ConocoPhillips mål og prioriteringer innen “gjennomføringsevne” og “gjøre forretning bedre”.

I en pressemelding skriver IKM Testing at ConocoPhillips har nominert selskapet for deres gjennomføringsevne og utropte IKM Testing som vinner av ‘Supplier Recognition Award -2016’.

I følge juryen hos ConocoPhillips er prisen begrunnet med rollen som IKM Testing AS spilte under revisjonsstansen på Ekofisk i 2016.

– Dette er stor stas for oss. Vi er stolte og svært takknemlige for å motta prisen. Vi har vi vist at store, kompliserte oppdrag kan gjennomføres effektivt og kostbesparende uten å gå på bekostning av sikkerhet og god HMS. Gode og effektive løsninger ble oppnådd gjennom tett samarbeid med kunde i planleggingsfase, sier Vidar Haugland i IKM i en pressemelding.

Fordelt på 14 plattformer på Ekofisk og Eldfisk utførte IKM Testing et stort antall arbeidstimer i en travel revisjonsstans i fjor sommer.

IKM Testing gjennomførte rengjøring av store system med nye metoder, samt nitrogen helium lekkasjetesting på over 3000 koplinger og flenseforbindelser. IKM Testing gjennomførte et utfordrende arbeidsomfang i henhold til plan, på budsjett og uten HMS hendelser.

Oppstart av produksjon ble gjennomført uten noen lekkasjer.

IKM Testing har påvirket ConocoPhillips til å implementere nye arbeidsmetoder som sparer selskapet for betydelig med tid og kost, og gjennomføringsmodellen vil bli brukt i fremtidige revisjonsstanser.