16. juni 2014 mottok selskapet beviset på at de er sertifisert etter de tre standardene ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001, melder Electro Automation Austevoll i en pressemelding.

Innen den maritime bransje stilles det stadig høyere krav til et aktivt kvalitets-, miljø og sikkerhetsarbeid fra rederi, verft og ledende aktører. Som produsent av elektrotavler og leverandør av elektroservice innen offshore og maritim bransje ønsker Electro Automation Austevoll å ligge i forkant av utviklingen. Sertifiseringsarbeidet startet i desember 2013 og er gjennomført på rekordtid.

– Med sertifisering innenfor tre standarder ønsker vi å befeste vår posisjon som en ledende leverandør av avanserte elektrosystemer på skip. Vi gir et tydelig signal om at vi tar kvalitets-, miljø og sikkerhetsarbeid på alvor,  og at vi har de nødvendige interne rutiner for å møte våre forpliktelser, sier administrerende direktør Rune Kolbeinsvik i pressemeldingen.

– Så vidt oss bekjent er vi den første leverandøren av elektroprodukter og tjenester til skipsmarkedet som har gjennomført trippel sertifisering. Dette er en milepæl i vår over 40 år lange historie og gir oss nye muligheter innenfor maritim bransje og som leverandør til offshoreindustrien. Gjennom det arbeidet som har vært gjort siste halve året er hver enkelt ansatt blitt mer bevisst hvor viktig deres bidrag er for å få et godt sluttprodukt og fornøyde kunder.