Add new

Trym Landa

Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS

Advokat Trym Landa tiltrådte 1. februar som partner i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS i Stavanger. Trym har tidligere arbeidet for Aibel AS og Premier Oil Norge AS/Det norske oljeselskap ASA og inngår i selskapets olje og gassavdeling.

Kjell Inge Torgersen

JB Well Solutions AS

Kjell Inge Torgersen er ansatt som Business Development Manager i JB Well Solutions.

Hans Petter Eikeland

Bergen Group ASA

Hans Petter Eikeland (bildet) og Nils Hoff har begge takket ja til å gå inn i faste stillinger som henholdsvis CEO og CFO i Bergen Group ASA når nåværende engasjementsavtaler utløper i juni 2017.

Bjarte Oldervoll (46)

SP Tools as

Bjarte har tiltrådt som salgssjef i SP Tools AS. Bjarte har mer en 20 års erfaring fra olje og gass industrien.

Rasmus Mehl (22)

SP Tools AS

Rasmus er nå ansatt som service tekniker i SP Tools AS.
Rasmus har solid erfaring med mekanisk og hydraulisk utstyr.

Silje Edvardsen

Autronica Fire and Security AS

Silje Edvardsen er er nå ansatt som Salgs Ingeniør hos Autronica Fire and Security. Hun har jobbet som Salgs koordinator hos oss i 4 år og kjenner markedet og kundene godt allerede. Silje vil jobbe mot markedet i Norge og Europa.

Bjarne T. Jensen (51)

Sensor Technology AS

Bjarne T. Jensen har tiltrådt som salgs og markedssjef hos Sensor Technology AS (S-Tec ).
Jensen har mere enn 20 års erfaring fra nasjonal og internasjonal salgs og markedsføringsledelse.

Reid Berger Stokke

Global Maritime

Global Maritime Consultancy & Engineering, en tilbyder av marine warranty, dynamic positioning og engineerings-tjenester til offshore-sektoren, har utnevnt Reid Berger Stokke til å lede sin nye businesslinje, GM Solutions.

Marit Sandmoe

Håland Instrumentering AS

Marit Sandmoe er nå ansatt som senior prosjektingeniør i Håland Instrumentering AS. Hun kommer fra Archer med erfaring som prosessingeniør og ventilansvarlig.

Anders Hagen (33)

Envirex AS

Anders tiltrer som ingeniør og teknisk tegner på vårt prosjektteam. Han har lang erfaring med produktutvikling og design, og vi er derfor svært glade for å kunne øke vår kapasitet og kompetanse.

Trond Inge Oppheim (47)

SKF Norge AS

Ansatt som Business Development Service and Sales Engineer. De siste ti årene har han hatt stilling som Account Manager med resultatansvar for salg av drift og vedlikeholdsløsninger og service med egen kundeportefølje og nøkkelkunder, hovedsaklig innen olje og gass sektoren. I SKF vil Trond Inge få ansvar for egen kundeportefølje og eksisterende nøkkelkunder.

Helge Gjøsæter (53)

Apply Leirvik AS

Blir ny administrerende direktør ved Apply Leirvik på Stord. Gjøsæter har tidligere arbeidet tre år som leder for engineering & innkjøp for Apply Leirvik og har deretter vært styremedlem i bedriften.