Alle forslag på agendaen til de ekstraordinære generalforsamlingene ble godkjent, og det er ventet at fusjonen trer i kraft fra 24. november.

Det melder rederiene via børsen.

Til E24 forteller Åge Remøy at det er en trist dag for selskapet. Rem Offshore-aksjonær Olympic Ship AS, kontrollert av Åge Remøys bror Stig Remøy, stemte imidlertid mot fusjonsplanen.

– Det er ikke noe jeg har ønsket. Men jeg har forpliktet meg til å gjøre det, og det er  bestemt i henhold til det. Rem er historie nå. Etter at kreditorfristen har gått ut får vi tildelt Solstadaksjer for Remaksjen, sier Åge Remøy til E24.

Aker presset på

I slutten av juli ble det kjent at Rem Offshore vil bli fusjonert inn i Solstad Offshore.

Det ble da opplyst at forsyningsskipsflåten skal driftes fra Fosnavåg, mens konstruksjonsskipsflåten skal driftes fra Skudeneshavn.

Meldingen kom kun to uker etter  Aker blokkerte refinansieringsplanene til Rem Offshore.  Aker som tidligere i sommer kjøpte seg opp i Solstad, ønsket at de to rederiene slo seg sammen.

Rem-sjefen ga seg

For knappe to uker siden kom meldingen at administrerende direktør Arild Myrvoll i Rem Offshore gir seg med umiddelbar virkning.  Han vil likevel være tilgjengelig for selskapet frem til gjennomføring av fusjonen:

– Nå skal jeg bruke tiden på å sørge for at fusjonen blir gjennomført på en god og ryddig måte, sa Myrvoll til Sysla Maritime.